Skyline Utrecht

Over ons

Zoveel mensen, zoveel wensen

De een wil gebruik maken van een adviseur en de ander struint het internet af. Wij zien voor de particulieren verzekeringen een verschuiving plaatsvinden naar websites en applicaties op het internet. Sommige mensen zijn zelf goed in staat om een berekening te maken op basis van hun gegevens, postcode en huisnummer.

De vraag is echter of de dekking die wordt gekozen of die dekking ook de juiste is, als je daarover twijfelt is het verstandig om de verzekeringen die je nodig hebt door een adviseur aan te vragen en te laten regelen. Postcodepolis.nl is een initiatief en onderdeel van een traditioneel assurantiekantoor Convento Assuranti├źn.

Veel gestelde vragen

Hoe verdient Postcodepolis.nl geld?

Indien een bezoeker van Postcodepolis.nl een uitvaartverzekering, een TV of Internet & Bellen of een energiecontract afsluit bij een van onze partners, krijgen wij hier een eenmalige vergoeding voor. Daarnaast beheren en administreren wij de particulieren schadeverzekeringen en melden wij de schade bij de door u geselecteerde risicodrager/verzekeraar voor u. Voor deze modules ontvangen wij van de verzekeraars een maandelijks Fee/provisie.

Stel ons gerust uw vraag